Montage & installatie

Waarom kiezen voor Tiemissen Beveiliging, VEB Erkend Beveiligingsbedrijf?Tiemissen Beveiliging Kiest voor veiligheid:
Er zijn nogal wat aanbieders als het gaat om bijvoorbeeld de aanleg van beveiligingsinstallaties, het opvolgen van alarmeringen en/of het bewaken van eigendommen. Hoe weet u dat u het juiste beveiligingsadvies heeft ontvangen en dat het beveiligingsbedrijf goede kwaliteit levert? Wanneer kunt u zich echt veilig voelen? Tiemissen Beveiliging is daarom aangesloten bij Vereniging Europese Beveiliging bedrijven VEB

Advies en uitvoering via de vakman:
Welke beveiliging er ook nodig is, Tiemissen Beveiliging VEB Erkend Beveiligingsbedrijf voorziet u van een vakkundig advies en realiseert een correcte uitvoering van de gekozen beveiligingsoplossing.

Kwaliteitsgarantie:
Als bewijs van vakbekwaamheid ontvangt u na oplevering van uw beveiligingsinstallatie een VEB kwaliteitsgarantie. Dan weet u dat het goed zit, want alleen een VEB Erkend Installateur kan dit document afgeven. Vraag er altijd om!

Eisen van verzekeraars:
Een verzekeraar kan extra beveiligingsmaatregelen eisen, alvorens een inboedel of de bedrijfsinventaris en goederen te willen verzekeren tegen diefstal en/of inbraak. De wet stelt ook eisen aan een beveiligingsbedrijf, uiteraard voldoet een VEB Erkend Beveiligingsbedrijf hieraan. Uw vakman kan u met elk beveiligingsvraagstuk adviseren.

Kwaliteitsinspectie:
De VEB controleert haar leden op kwaliteit. Elk VEB Erkend Beveiligingsbedrijf wordt één maal per jaar aan een inspectie / kwaliteitsbegeleiding onderworpen. Gebaseerd op de resultaten van dit bezoek wordt jaarlijks het “Beveiligingsbedrijf van het jaar” gekozen. Tiemissen Beveiliging is hierbij in 2014 bij de beste 3 van Nederland verkozen

Eén aanspreekpunt:
Tiemissen Beveiliging voorziet in een totaal beveiligingspakket met één aanspreekpunt: de vakman. Zo richt Tiemissen Beveiliging zich op elektronische-, bouwkundige- en organisatorische maatregelen, alsmede op reactie cq opvolging, compartimentering en meeneembeperkende maatregelen.